Ο 38χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αστυνομικός, φέρεται να πυροβόλησε με όπλο την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην οδό Κομνηνών 27 περίπου στις 8:15.
Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του, με την οποία είχαν δύο παιδιά.
Επί τόπου έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι συνέβη.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής