Για έβδομη συνεχόμενη μέρα συνεχίζεται η μάχη με τη λάσπη και τα νερά στον θεσσαλικό κάμπο που έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους 15 νεκρούς.
Την ίδια στιγμή, οι έρευνες συνεχίζονται, μέσα στα λασπόνερα, για την εύρεση των δύο αγνοουμένων, του νιόπαντρου ζευγαριού Αυστριακών, τα ίχνη των οποίων εξακολουθούν να αναζητούνται στο Πήλιο.
Η πραγματικότητα στον θεσσαλικό κάμπο, όπως έχει διαμορφωθεί από την κακοκαιρία Daniel, αποκαλύπτει ένα σκηνικό απόγνωσης. Ολόκληρα χωριά έχουν βυθιστεί στα λασπόνερα, και την ίδια ώρα ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στις υποδομές, στο ζωικό κεφάλαιο, στις καλλιέργειες και στις οικοσυσκευές.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς