Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο - Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό
Έως και τα 8 με 9 μποφόρ φτάνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές
UPD:
Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας τέθηκε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά,της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ κλειστό είναι επίσης το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο.
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο Βόλος-Σποράδες. Κλειστή είναι η γραμμή Ρίου-Αντιρρίου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρηση τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3