Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός.
«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε "κλικ" μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε» είχε τονίσει σε δηλώσεις του στις αρχές Αυγούστου ο Κωστής.
Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. "Είναι αταίριαστο", του έλεγα , "θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου". Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το "ναι" και από τότε είμαστε μαζί».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.