Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Πλοίο ναυλώθηκε και μετέφερε στο Νότιο Πήλιο τεχνικούς και υλικά της ΔΕΗ
Σκοπός η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή
Οχηματαγωγό πλοίο τύπου «παντόφλα» αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό το παραθαλάσσιο θέρετρο της Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο, αφού δεν υπάρχει χερσαία επικοινωνία με την περιοχή μετά την κατάρρευση της γέφυρας Πελεγκρίνο - μετά τα Καλά Νερά κοντά στην Μπούφα.
Το πλοίο που έφθασε από τη Γλύφα, ναυλώθηκε από τη ΔΕΗ, προκειμένου να μεταφερθούν τεχνικό προσωπικό, οχήματα και υλικά προκειμένου να καταβληθούν προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της περιοχής του Νοτίου Πηλίου, αλλά και της Σκιάθου, μέσω της ειδικής σύνδεσης δια μέσου Λαύκου.
Το οχηματαγωγό έφτασε στη Μηλίνα στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο Βόλο για να σταλεί στη συνέχεια όπου αποφασιστεί και παραστεί ανάγκη για απεγκλωβισμό δια θαλάσσης.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.