Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Πλοίο ναυλώθηκε και μετέφερε στο Νότιο Πήλιο τεχνικούς και υλικά της ΔΕΗ
Σκοπός η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή
Οχηματαγωγό πλοίο τύπου «παντόφλα» αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό το παραθαλάσσιο θέρετρο της Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο, αφού δεν υπάρχει χερσαία επικοινωνία με την περιοχή μετά την κατάρρευση της γέφυρας Πελεγκρίνο - μετά τα Καλά Νερά κοντά στην Μπούφα.
Το πλοίο που έφθασε από τη Γλύφα, ναυλώθηκε από τη ΔΕΗ, προκειμένου να μεταφερθούν τεχνικό προσωπικό, οχήματα και υλικά προκειμένου να καταβληθούν προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της περιοχής του Νοτίου Πηλίου, αλλά και της Σκιάθου, μέσω της ειδικής σύνδεσης δια μέσου Λαύκου.
Το οχηματαγωγό έφτασε στη Μηλίνα στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο Βόλο για να σταλεί στη συνέχεια όπου αποφασιστεί και παραστεί ανάγκη για απεγκλωβισμό δια θαλάσσης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.