Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Πλοίο ναυλώθηκε και μετέφερε στο Νότιο Πήλιο τεχνικούς και υλικά της ΔΕΗ
Σκοπός η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην περιοχή
Οχηματαγωγό πλοίο τύπου «παντόφλα» αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό το παραθαλάσσιο θέρετρο της Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο, αφού δεν υπάρχει χερσαία επικοινωνία με την περιοχή μετά την κατάρρευση της γέφυρας Πελεγκρίνο - μετά τα Καλά Νερά κοντά στην Μπούφα.
Το πλοίο που έφθασε από τη Γλύφα, ναυλώθηκε από τη ΔΕΗ, προκειμένου να μεταφερθούν τεχνικό προσωπικό, οχήματα και υλικά προκειμένου να καταβληθούν προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης της περιοχής του Νοτίου Πηλίου, αλλά και της Σκιάθου, μέσω της ειδικής σύνδεσης δια μέσου Λαύκου.
Το οχηματαγωγό έφτασε στη Μηλίνα στις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια επέστρεψε στο Βόλο για να σταλεί στη συνέχεια όπου αποφασιστεί και παραστεί ανάγκη για απεγκλωβισμό δια θαλάσσης.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.