Στον απεγκλωβισμό συνολικά 209 ατόμων προχώρησε το Λιμενικό από παραλίες της Μαγνησίας, τις ημέρες τηςκακοκαιρίας Daniel.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων απεγκλωβίστηκαν 185 άτομα από τις παραλίες Μικρό, Πλατανιάς και Χόρτο του Νομού Μαγνησίας. Η επιχείρηση έγινε από ένα E/Γ-T/P σκάφος με την εποπτεία ενός πλωτού του Λιμενικού.
Δύο πλωτά του Λιμενικού απεγκλώβισαν 24 άτομα από την παραλία Μηλίνα.
Όσοι απεγκλωβίστηκαν μεταφέρονται στο λιμάνι του Βόλου, όπου μεταβαίνει και πλοίο ανοιχτής θάλασσας για συνδρομή, καθώς η περιοχή έχει πολλά φερτά υλικά και κορμούς. Πριν λίγο, κατέπλευσε στον Βόλο, αφού έριξε το τέντερ μπροστά για να ελέγχει και να καθαρίζει τη διαδρομή.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.