Οι συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», που πλήττει με σφοδρότητα την περιοχή της Μαγνησίας, έφτασαν και στη Χαλκιδική, με τους θυελλώδεις ανέμους να έχουν ξηλώσει ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλία.
Συγκεκριμένα, ο δυνατός αέρας «σήκωσε» ομπρέλες και αναποδογύρισε ξαπλώστρες από την παραλία της Ιερισσού στη Χαλκιδική.
Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες και το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής (χερσόνησοι Κασσάνδρας-Σιθωνίας).
Τις εικόνες δημοσίευσε η ομάδα «Συμβαίνει τώρα στη Χαλκιδική» στο Facebook.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.