Παπαχρήστος: Ο Καραγιώργης φώναζε στους μπράβους του να με πυροβολήσουν, με χτύπησε ύπουλα

Παπαχρήστος: Ο Καραγιώργης φώναζε στους μπράβους του να με πυροβολήσουν, με χτύπησε ύπουλα

Έχω ένα θλαστικό τραύμα στο ύψος της μύτης και ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, είπε για την κατάσταση της υγείας του ο δημοσιογράφος

27031169
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος έπεσε θύμα επίθεσης -συνοδευόμενη από ακραίες απειλές κατά της ζωής και της σωματικής του ακεραιότητας- από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη το βράδυ της Τρίτης στα VIP του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με  την Μπράγκα.  Ο Γιάννης Καραγιώργης, συνοδευόμενος από δύο μπράβους, πλησίασε τον Σύμβουλο έκδοσης από «Τα Νέα» Γιώργο Παπαχρήστο την στιγμή που συνομιλούσε με συνάδελφό του δημοσιογράφο, και του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά απροειδοποίητα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και σχετικά με την πορεία της υγείας του: «Έχω ένα θλαστικό τραύμα στο ύψος της μύτης και ένα μικρό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού».

Στη συνέχεια, περιέγραψε για την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιο περιστατικό στα τόσα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, συνοδευόμενο από ακραίες απειλές για την ζωή μου. Ήταν απίστευτο και σοκαριστικό. Ανεξάρτητα από τα δύο αυτά χτυπήματα που δέχθηκα, το πιο σοβαρό είναι το πώς έγινε αυτό το πράγμα.

Στο ημίχρονο του αγώνα πήγα στο κυλικείο. Στην αίθουσα των VIP υπάρχει ένα κυλικείο στο πίσω μέρος του οποίου πηγαίνουν γνωστοί άνθρωποι. Κατευθυνόμενος προς τα εκεί έπεσα πάνω στον συνάδελφό μας τον Θανάση Τσεκούρα και πιάσαμε κουβέντα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί που συζητούσαμε σε ένα εύθυμο κλίμα ξαφνικά έρχεται καταπάνω μου αυτός ο άνθρωπος και με χτυπάει στο πρόσωπο με τέτοια ένταση και δύναμη που στην αρχή δεν κατάλαβα τι μου συνέβη. Κατάλαβα τι είχε γίνει όταν άρχισε τις απειλές ότι θα με σκοτώσει και κάλεσε έναν από τους δύο μπράβους που τον ακολουθούσε να με πυροβολήσει».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εξομολογήθηκε, επίσης: «Μάτωσε το πρόσωπο μου και καθώς πήγαινα προς το μπάνιο, ενώ αυτός συνέχιζε ένα χυδαίο υβρεολόγιο κατά της οικογένειας μου, με ξαναχτύπησε πάλι πίσω ύπουλα. Δύο μπράβοι που είχε τον συγκράτησαν, όπως και ο Θανάσης Τσεκούρας μπήκε στην μέση» ενώ αποκάλυψε ότι ο εφοπλιστής έλεγε στον μπράβο του κατά του ίδιου: «Τράβα το πιστόλι ρε, πυροβόλησέ τον, σκότωσέ τον».

«Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε αυτό. Έχω γράψει για αυτόν ό,τι έχει γράψει και ο υπόλοιπος ελληνικό Τύπος. Στα ”Νέα” έχω γράψει για τα ρωσικά λεφτά που στήθηκε το δίκτυο του «Ελλάς Net», χρήματα που είναι Ρώσου ολιγάρχη κι έχει παρέμβει η αμερικανική δικαιοσύνη και έχει συλλάβει έναν συνεργάτη του», πρόσθεσε ο σύμβουλος έκδοσης των «Νέων».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv6gqf40rmnt)
 

Κλείσιμο
Σε ερώτημα πώς μπήκαν με τα όπλα μέσα στο χώρο του γηπέδου ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίασε: «Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, είχαμε ακούσει ότι στα γήπεδα θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να μην περνάνε μέσα μαχαίρια κι αντί για αυτό βλέπουμε τι γίνεται μέσα στη θύρα των VIP να περνάει ο άλλος με τα πιστόλια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης εξαφανίστηκε προκειμένου να μην συλληφθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μάγεψε» η δεύτερη «υπερπανσέληνος» του Αυγούστου – Εντυπωσιακές εικόνες του «Blue Moon»


Σποραδικές βροχές στα δυτικά σήμερα, στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία


Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στα Φάρσαλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης