Σκηνές τρόμου έζησε μια 83χρονη γυναίκα σήμερα τα ξημερώματα στην Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ Ζακύνθου, ήταν 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, όταν δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης, που μένει μόνη της στο χωριό Σκουληκάδο, με σκοπό να τη ληστέψουν.
Οι δράστες, αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και της απέσπασαν 300 ευρώ, προσπάθησαν να την πνίξουν με το μαξιλάρι, η 83χρονη όμως αντέδρασε και δάγκωσε τον έναν από αυτούς στο χέρι, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηλικιωμένη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ζακύνθου, είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές ήταν δύο μελαμψοί άνδρες. Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.