Αμπελόκηποι: Άνδρας πυροβόλησε έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών - Δύο τραυματίες

Αμπελόκηποι: Άνδρας πυροβόλησε έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών - Δύο τραυματίες

Μια 20χρονη Ελληνίδα και ένας 32χρονος Αλβανός νοησηλεύονται - «Δέχθηκα σφαίρα από εξωστρακισμό ενώ περπατούσα», είπε στις Αρχές η νεαρή

panormou_shots__1_
Τον άνδρα που χθες το βράδυ άνοιξε πυρ στην οδό Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους, τραυματίζοντας 2 άτομα αναζητούν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας μέσα από βίντεο και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής καθώς στο σημείο δεν εντόπισαν ούτε τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, όταν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένα άτομο πυροβόλησε έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών μετά από καβγά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
panormou_shots__2_

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιο τραυματία αλλά ούτε και τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς.

Λίγη ώρα μετά, ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για δύο τραυματίες, μια 20χρονη Ελληνίδα και έναν 32χρονο Αλβανό, οι οποίοι έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο.
panormou___2_
panormou___1_
 

Κλείσιμο
Η 20χρονη κατέθεσε στους Αστυνομικούς πως δέχθηκε μια σφαίρα από εξοστρακισμό στο μηρό ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λαρίσης ενώ η ίδια δεν γνωρίζει τον 32χρονο Αλβανό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο έτερος τραυματίας είναι γνωστός στις Αρχές καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και οι Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 32χρονος να ήταν ο στόχος του πιστολέρο.

Παράλληλα, συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης και να οδηγηθούν στα ίχνη του.


Ειδήσεις σήμερα

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Πανόρμου - Τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα

«Ώρα Κασσελάκη» στον ΣΥΡΙΖΑ: Όλη η διαδρομή από τις ΗΠΑ στην Κουμουνδούρου

Στους 38 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται τοπικές βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης