Πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο τα χρυσαφικά που έκλεψαν

Πούλησαν σε ενεχυροδανειστήριο τα χρυσαφικά που έκλεψαν

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας

enexiro
Ξάφρισαν πανάκριβα χρυσαφικά από το σπίτι μιας γυναίκας στη Λάρισα, το οποίο διέρρηξαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και τα "σκότωσαν" πουλώντας τα σε ένα ενεχυροδανειστήριο τρεις Έλληνες, οι οποίοι είχαν εισπράξει ως αντίτιμο μόλις 1.510 ευρώ!

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο υπεύθυνος του ενεχυροδανειστηρίου όπου βρέθηκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, καθώς κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Διέρρηξαν το βιβλιοπωλείο Μητρόπολης

Δέκα ασημένιους σταυρούς, αρκετά κομποσκοίνια και την κερματοθήκη της ταμειακής μηχανής άρπαξαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που γκρέμισαν την τζαμαρία του βιβλιοπωλείου της Μητρόπολης Φθιώτιδας στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρύπωσαν μέσα και έκαναν τα πάντα άνω - κάτω αδειάζοντας τα συρτάρια. Έρευνα για την διαλεύκανση της διάρρηξης διενεργεί η Ασφάλεια Λαμίας.

Αυτό που περιμένουν τώρα, είναι να συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης, τα χαρακτηριστικά του οποίου έχουν δοθεί στην Αστυνομία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται αξιολόγηση και από τους πολίτες στο Δημόσιο μέσω πλατφόρμας σαν το Tripadvisor


Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Είμαι ενθουσιασμένος από την ανταπόκρισή σας


Η Κλέλια Ανδριολάτου κολυμπά σχεδόν γυμνή στη Λίμνη Δόξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης