Ρόδος: Συνελήφθη Γερμανός εμπρηστής που προκάλεσε πυρκαγιά - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή

Ρόδος: Συνελήφθη Γερμανός εμπρηστής που προκάλεσε πυρκαγιά - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή

Ο 20χρονος Γερμανός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης όταν εντοπίστηκε από εργαζόμενους ξενοδοχείου, σε χώρο που είχε ξεκινήσει πυρκαγιά

fotia_fotia
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου οδηγήθηκε σήμερα ένας 20χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος έγινε αντιληπτός από υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου παραθερίζει στην περιοχή των Φανών να βάζει φωτιά σε καλαμιές, όπου πριν από δυο ημέρες είχε ξεσπάσει και άλλη πυρκαγιά! Σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, εντοπίστηκε από εργαζόμενους στην ξενοδοχειακή μονάδα που τον είδαν ελάχιστα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς να κρύβεται κοντά στο χώρο όπου ξεπήδησαν οι φλόγες, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 20χρονος παρελήφθη από τους πυροσβέστες που έφτασαν γρήγορα στην ξενοδοχειακή μονάδα και προχώρησαν στην άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς και εξετάζεται αν είχε προκαλέσει και την προηγούμενη. Στην κατάθεση που έδωσε στο Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ο Γερμανός ισχυρίστηκε ότι δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά και ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο όπου ξέσπασε.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική γι' αυτόν η ενημέρωση που δέχθηκαν οι ελληνικές υπηρεσίες από τις γερμανικές αρχές, σύμφωνα με τις οποίες είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό και στην πατρίδα του.



Ειδήσεις σήμερα:

Ουρές σε αστυνομικά τμήματα για επανέκδοση των παλιών ταυτοτήτων - Οργανώνονται συλλαλητήρια

Ο Βαρουφάκης είδε την Barbie και σχολιάζει - «Ήταν απαίσιο, ντροπή στους φεμινιστές κριτικούς που το αποθέωσαν»


Θερμή εισβολή από σήμερα, στο «κόκκινο» με 40άρια Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία - Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιές, δυνατά μελτέμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης