Φωτογράφιζαν κοπέλες που έκαναν γυμνισμό στην Κέρκυρα

Φωτογράφιζαν κοπέλες που έκαναν γυμνισμό στην Κέρκυρα

Η αστυνομία βρήκε σε κινητό τηλέφωνο δεκάδες φωτογραφίες από νεαρές γυναίκες που έκαναν γυμνισμό χωρίς τη συναίνεσή τους, όμως οι φερόμενοι ως δράστες δεν έχουν συλληφθεί

nudist
Επεισόδιο απειλήθηκε σε μια παραλία γυμνιστών σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας, όταν μια παρέα από νεαρές Ελληνίδες που απολάμβαναν χωρίς ρούχα την δροσιά της θάλασσας και το χάδι του ήλιου, αντιλήφθηκαν ότι μια άλλη παρέα Ελλήνων γυμνιστών τις φωτογράφιζε εν αγνοία τους.

Οι κοπέλες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στην παραλία για να ελέγξουν τους άνδρες λουόμενους, που ισχυρίστηκαν ότι δεν έβγαζαν φωτογραφίες. Όμως, εκείνες επέμειναν ζητώντας να ελεγχθούν τα κινητά τους τηλέφωνα και πράγματι, στη συσκευή ενός από αυτούς, βρέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες από νεαρές γυναίκες που έκαναν γυμνισμό στην παραλία χωρίς τη συναίνεσή τους.

Οι φωτογραφίες διαγράφηκαν από τους αστυνομικούς και, σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, οι κοπέλες που απεικονίζονταν σε αυτές επρόκειτο να καταθέσουν μήνυση σε βάρος των ανδρών που τις είχαν τραβήξει. Ωστόσο, οι φερόμενοι ως δράστες δεν έχουν συλληφθεί.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς συνέβη το τροχαίο στη Φωκίδα με θύμα την 67χρονη που απανθρακώθηκε μπροστά στην κόρη της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Ένας παράνομος μετανάστης βίασε και στραγγάλισε την 11χρονη που βρέθηκε νεκρή κάτω από το κρεβάτι της στο Τέξας

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Άρχισαν ρίψεις νερού από εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης