Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν όσοι έτυχε να περνάνε χθες, Κυριακή, στη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ύψος της πρώτης προβλήτας του λιμανιού της πόλης.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα rthess.gr δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία στο συγκεκριμένο σημείο.
Αυτό, όμως, που έκανε εντύπωση καθώς το σημείο βρίσκεται δίπλα στον δρόμο από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι, είναι οτι οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν γυμνισμό.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία