Ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης τις τελευταίες ημέρες στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στην Κάρυστο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Μπόρις Τζόνσον σήμερα το πρωί (21 /08) επισκέφτηκε ακόμα μια παραλία του δήμου Καρύστου, όπου για ακόμα μια φορά έμεινε έκπληκτος με τα ολοκάθαρα νερά και το πεντανόστιμο φαγητό, όπως ανέφεραν στο evima.gr ντόπιοι που συνομίλησαν μαζί του.
Συγκεκριμένα σήμερα βρέθηκε στην παραλία Νημποριό στην Εύβοια, την οποία χαρακτήρισε ως μία από τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα. Την δήλωση έκανε αμέσως μετά την άφιξή του στο γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό του δήμου Καρύστου.
Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ο Βρετανός πρώην πολιτικός επισκέφθηκε το εστιατόριο «Μουριές» και δοκίμασε τις γνήσιες τοπικές γεύσεις του νησιού. Το εν λόγω εστιατόριο βρίσκεται στο Παραδείσι Ευβοίας, ένα μικρό χωριό, μόλις δέκα λεπτά μακριά από την Κάρυστο, την πόλη όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.