Χαλκιδική: Φιλόζωοι καταγγέλλουν ότι άγνωστοι πέταξαν κουταβάκια στον δρόμο και τα πάτησαν αυτοκίνητα - Δείτε φωτογραφίες

Χαλκιδική: Φιλόζωοι καταγγέλλουν ότι άγνωστοι πέταξαν κουταβάκια στον δρόμο και τα πάτησαν αυτοκίνητα - Δείτε φωτογραφίες

Ήταν μέσα σε τσουβάλι - Φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα σε πόδια και λεκάνη

puppies82921
Σε μια σοκαριστική καταγγελία προέβη το Φιλοζωικό Πολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σωματείο Πολυγύρου, όπου αναφέρεται πως άγνωστοι στη Χαλκιδική έβαλαν δύο κουταβάκια μέσα σε τσουβάλι και τα πέταξε στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να τα πατήσουν αυτοκίνητα.

Το περιστατικό γνωστοποίησαν μέσω της σελίδας του στο Facebook, ενώ έχουν αναρτήσει και φωτογραφίες των δύο άτυχων ζώων όπου φαίνονται τα τραύματα στο πρόσωπό τους.

Όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, καθώς φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα πόδια και στη λεκάνη.

Τα ζωάκια εντόπισε μία γυναίκα που περνούσε με το αυτοκίνητό της από το σημείο, το πρωί του Σαββάτου (19/08) και τα μετέφερε στο κτηνιατρείο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, γεννήθηκαν από αδέσποτη μαμά πριν λίγους μήνες στο Κελί Χαλκιδικής, χωρίς όμως να βρεθεί φιλοξενία, ενώ πήρχαν πληροφορίες για παράπονα από κατοίκους πως τα κουταβάκια έμπαιναν στις αυλές τους. «Μέχρι που κάποιος αποφάσισε να τα βάλει σε ένα τσουβάλι και να τα πετάξει στον κεντρικό δρόμο έξω από το χωριό, στη μέση του δρόμου... για να τα πατήσουν τα αυτοκίνητα, για να πεθάνουν αργά και βασανιστικά μέσα σε αφόρητους πόνους» συμπληρώνουν στην ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:


Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο, λέει ο Οικονόμου

Βίντεο: Από καράβια μέχρι ταβέρνες - Πώς πανηγύρισε ο κόσμος της ΑΕΚ, την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Βίντεο: Το οκτάλεπτο της παράνοιας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, στην έκρηξη της πρόκρισης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης