Πέταξε τρία κουταβάκια στα σκουπίδια στη Μυτιλήνη

Πέταξε τρία κουταβάκια στα σκουπίδια στη Μυτιλήνη

Σε δεύτερο περιστατικό κακομεταχείρισης ζώου στο νησί, ένας άνδρας έδεσε άλογο στο φορτηγό του και έτρεχε

puppy
Μετά από πολύωρες έρευνες, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αγιάσου και της Ασφαλείας Μυτιλήνης και πέρασαν χειροπέδες σε έναν απάνθρωπο Έλληνα κάτοικο του νησιού, ο οποίος «ξεφορτώθηκε» τρία νεογέννητα σκυλάκια πετώντας τα στα σκουπίδια!

Πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος στην ευρύτερη περιοχή κατέγραψαν τον δράστη να κατευθύνεται σε κάδους απορριμμάτων το απόγευμα του Σαββάτου και να μοιράζει σε αυτούς τους ανυπεράσπιστα κουταβάκια, προσδοκώντας να τα «αλέσουν» οι μηχανές των απορριμματοφόρων! Αφού ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε την Κυριακή στη Μυτιλήνη, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κακομεταχείριση ζώων συντροφιάς, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Έδεσε άλογο στο φορτηγό του και έτρεχε!

Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν έχουν τέλος στη Λέσβο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας που οδηγούσε το φορτηγό του έχοντας δεμένο με σκοινί στο πλαϊνό μέρος του ένα εμφανώς εξαντλημένο άλογο! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακομεταχείριση ζώου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης, ενώ του επιβλήθηκε και το σχετικό πρόστιμο.




Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης