Ο καπνός έγινε ορατός και σε περιοχές της Κομοτηνής, όπως η Μαρώνεια, με παραθεριστές και κατοίκους να κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο.
Δορυφορικές φωτογραφίες, όπως αναφέρει το xanthinea, αποτυπώνουν το πύρινο μέτωπο και τον καπνό που κινείται προς τα δυτικά, σκεπάζοντας ένα μεγάλο τμήμα της Θράκης.
Κλείσιμο
Το πύρινο μέτωπο έχει προκαλέσει συναγερμό στην Πυροσβεστική, λόγω των ισχυρών ανέμων. Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης μέσω του 112 για οκτώ οικισμούς.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.