Επιχείρηση για τον εντοπισμό αλλοδαπού στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Αμοργού
Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος, ένα ελικόπτερο και ιδιωτικά σκάφη
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του λιμενικούγια τον εντοπισμό 63χρονου αλλοδαπού κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στις νήσους Νικουργία και Γραμπονήσι στα βορειοδυτικά της Αμοργού. Στις έρευνες συμμετέχουν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και ιδιωτικά σκάφη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.