Παραλίες Αττικής: Ποιες είναι οι πιο καθαρές θάλασσες - Δείτε χάρτη

Παραλίες Αττικής: Ποιες είναι οι πιο καθαρές θάλασσες - Δείτε χάρτη

Αναλυτικό χάρτη εξέδωσε η διεύθυνση Υδάτων της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής για τις καθαρότερες παραλίες του λεκανοπεδίου

paralia-attiki
Διαδραστικός χάρτης που δείχνει πόσο καθαρή είναι η κάθε παραλία στο λεκανοπέδιο είναι στη διάθεση των κατοίκων της Αττικής. 

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής είναι επιφορτισμένη με την διαχείριση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης, τις μεθόδους και τις διαδικασίες που αφορούν στην παρακολούθηση της ποιότητας του νερού και την παροχή πληροφοριών προς το κοινό.

Η Παρακολούθηση Ακτών Κολύμβησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης γίνεται κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου κάθε έτους σε καθορισμένες ακτές κολύμβησης και σε σημεία δειγματοληψίας ανάλογα κωδικοποιημένα, με σκοπό τη προστασία των υδάτων και της δημόσιας υγείας. Από το 2016 οι ακτές παρακολουθούνται από την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής μέσω συγχρηματοδοτούμενων έργων.

Στη διάθεση του κοινού υπάρχει ο διαδικτυακός και διαδραστικός χάρτης (σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ) όπου φαίνονται κάθε μήνα τα αποτελέσματα των μετρήσεων που γίνονται σε όλες τις ακτές της Αττικής.

Δείτε παρακάτω τον χάρτη

Κλείσιμο
Ο παρακάτω χάρτης λειτουργεί όπως ακριβώς και οι χάρτες πλοήγησης. Μπορείτε να εστιάσετε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια θα δείτε «ετικέτες» με κάθε παραλία. Αν πατήσετε πάνω σε μια ετικέτα θα σας βγάλει όλες τις πληροφορίες για την εν λόγω παραλία. Αν πατήσετε το link «Περισσότερες πληροφορίες» θα δείτε τα αποτελέσματα των αναλύσεων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης