Τέμπη: Αστυνομικοί «ξερίζωσαν» χασισοφυτεία-μαμούθ με 2.808 δενδρύλλια - Δείτε φωτογραφίες

Τέμπη: Αστυνομικοί «ξερίζωσαν» χασισοφυτεία-μαμούθ με 2.808 δενδρύλλια - Δείτε φωτογραφίες

Ήταν κοντά στη φυτεία με τα 3.680 δενδρύλλια κάνναβης που είχε βρεθεί στις 18 Ιουλίου στην ορεινή περιοχή Γκουνταμάνιο της Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου

kannavi
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, εντοπίστηκε μια χασισοφυτεία «μαμούθ» σε δασική περιοχή της Καλλιπεύκης του Δήμου Τεμπών, σε κοντινή απόσταση από την φυτεία με 3.680 δενδρύλλια κάνναβης που είχε βρεθεί στις 18 Ιουλίου στην ορεινή περιοχή Γκουνταμάνιο της Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου.

Τη νέα φυτεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης που έκαναν εξερεύνηση στην δύσβατη ημιορεινή περιοχή της Λάρισας μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ε.Κ.Α.Μ. Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρήκαν την δυσπρόσιτη έκταση όπου καλλιεργούνταν συνολικά 2.808 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 εκατοστών ως 1,20 μέτρου και κοντά στο χώρο της φυτείας εντόπισαν δύο παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές.

tempi__1_
tempi__2_


Κλείσιμο
Στον χώρο κατασχέθηκαν σκαπτικά εργαλεία, λάστιχα ποτίσματος και εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων. Από την προανάκριση προέκυψαν τα στοιχεία δύο αλλοδαπών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν οι καλλιεργητές εμπλέκονταν και στην προηγούμενη μεγάλη φυτεία.

tempi__3_
tempi__4_


Την Τρίτη 18 Ιουλίου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας είχαν περάσει χειροπέδες σε έναν 60χρονο, ο οποίος κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της οργανωμένης χασισοφυτείας που είχε βρεθεί στο Γκουνταμάνιο. Μαζί του, είχαν συλληφθεί η 48χρονη σύζυγός του και ο 23χρονος γιος τους. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ως άμεσους συνεργούς του τέσσερις Αλβανούς οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί και εξετάζεται αν εμπλέκονται και στην δεύτερη φυτεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Λάρισα: «Αν αργούσε η Άμεση Δράση 5 λεπτά θα την είχε σκοτώσει» λέει ο Καλλιακμάνης για τον ξυλοδαρμό αστυνομικού από τον σύζυγό της

Πάτρα: Ένας 29χρονος και μια 28χρονη έλαβαν τους κερατοειδείς της 14χρονης που πέθανε μετά από τροχαίο

Κρήτη: «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» λέει φίλη της 82χρονης Παρασκιώς και του 41χρονου Κωστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης