Χειροπέδες σε φυγόποινο ληστή και κλεπταποδόχο

Χειροπέδες σε φυγόποινο ληστή και κλεπταποδόχο

Eίχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών

xeiropedes
Στην φυλακή οδηγήθηκε ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Δευτεροβάθμιου Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία είχε καταδικαστεί για ληστεία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών.

Ο φυγόποινος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, καθώς η καταδίκη του ήταν τελεσίδικη, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Στις Σέρρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια Ελληνίδα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών για διακίνηση ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, η φυγόποινη οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης αφού η υπόθεση είχε τελεσιδικήσει.

Στην Πάτρα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για αρπαγή ανηλίκου, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Κλείσιμο
Στη Λάρισα, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με την οποία είχε κριθεί ένοχος για λαθρεμπόριο και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης