Βόλος: Συνελήφθη 76χρονος την ώρα που έκαιγε ξερά χόρτα για εμπρησμό από πρόθεση

Βόλος: Συνελήφθη 76χρονος την ώρα που έκαιγε ξερά χόρτα για εμπρησμό από πρόθεση

Ο 76χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για εμπρησμό από πρόθεση – Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 600€ 

emprismos1
Στη σύλληψη ενός 76χρονου προχώρησαν υπάλληλοι του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, για εμπρησμό εκ προθέσεως.

Ο 76χρονος φέρεται ότι έβαλε φωτιά σε ιδιωτικό κτήμα άλλου ιδιοκτήτη, χωρίς τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν σε διαφορές μεταξύ τους.

Ο 76χρονος οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, για εμπρησμό από πρόθεση.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χθες γύρω στις 12:40 στη Δημητριάδα Ν. Αγχιάλου, ο συλληφθείς έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 600€.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι χθες, οι υπουργοί Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας προανήγγειλαν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και πιο τσουχτερά πρόστιμα, ακόμη και για όσους προκαλούν εμπρησμό από αμέλεια. Ειδικότερα, οι εμπρηστές θα εκτίουν στη φυλακή ένα μέρος της ποινής τους, ενώ θα καλούνται να πληρώνουν πρόστιμο 30.000 ευρώ.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης