Πύργος: Ελικόπτερο εντόπισε χασισοφυτεία με 120 δέντρα

Πύργος: Ελικόπτερο εντόπισε χασισοφυτεία με 120 δέντρα

Τα δέντρα παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης, ίσως εξ αιτίας του καύσωνα των τελευταίων ημερών που τα είχε ξεράνει

Pyrgos-xasisofyteia_2
Με τον πιλότο του ελικοπτέρου της Αστυνομίας να τους καθοδηγεί από ψηλά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που εκτελούσαν επιχείρηση εξερεύνησης σε μια δασική έκταση στην περιοχή Χαριά του δήμου Πύργου Ηλείας κατάφεραν να εντοπίσουν μια "ορφανή" φυτεία κάνναβης.

Στον εκχερσωμένο χώρο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν 120 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ένα μέτρο, αλλά παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης, ίσως εξ αιτίας του καύσωνα των τελευταίων ημερών που τα είχε ξεράνει.

Πάντως, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και διάφορα ευρήματα τα οποία παρέδωσαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Η προανάκριση και οι έρευνες για την αποκάλυψη της ταυτότητας των καλλιεργητών και την σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης