Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στα Χανιά - Βρέθηκε ο μπαλτάς που τον διαμέλισε

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στα Χανιά - Βρέθηκε ο μπαλτάς που τον διαμέλισε

Το μοιραίο λάθος του δολοφόνου - Σε πρώτο πλάνο ο ομοεθνής συγκάτοικος του θύματος - Εκτιμάται ότι μπορεί να έχει φύγει από την χώρα 

DEDISA_KRANIO1
Απέφεραν καρπούς οι επίμονες και λεπτομερείς έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας από τις 19 Ιουλίου, καθώς κατάφεραν να λύσουν το θρίλερ με την ταυτότητα του άτυχου Ασιάτη τα τεμαχισμένα μέλη του οποίου πετάχτηκαν σε κάδους ανακύκλωσης στην Κρήτη από τον δολοφόνο του, που επίσης ταυτοποιήθηκε αλλά έχει εξαφανιστεί.

Το θύμα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας 26χρονος από το Πακιστάν που κατοικούσε σε ένα σπίτι στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν. Ως δράστης φέρεται ένας ομοεθνής του με τον οποίο συγκατοικούσε, όμως έχει εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο, ίσως ακόμη και από τη χώρα καθώς δεν υπήρχε ακόμη κάτι σε βάρος του όταν άρχισαν να ανακαλύπτονται τα μέλη του θύματός του, μέσα σε σακούλες που έφτασαν με απορριμματοφόρο στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Παρ' όλα αυτά, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές που έχουν εκδώσει αναζητήσεις και έχουν στείλει σήμα σε όλα τα σημεία εξόδου από τη χώρα, καθώς η εξαφάνισή του είναι δείγμα ενοχής. Το λάθος του δολοφόνου του 26χρονου ήταν ότι, μέσα σε μια από τις σακούλες με τα τεμαχισμένα μέλη, είχε ξεχάσει δυο αποδείξεις ταμειακής μηχανής από ένα κατάστημα και μια καφετέρια στα Περιβόλια.

Έτσι, οι αστυνομικοί επικέντρωσαν στην γύρω περιοχή της έρευνες και μάλιστα εντόπισαν το σπίτι όπου διέμεναν μαζί το θύμα και ο δράστης. Κατά την έρευνα που έκαναν, βρήκαν κηλίδες αίματος και ένα μπαλτά που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τον διαμελισμό της σορού του 26χρονου. Από το DNA που εντόπισαν στο σπίτι, ταυτοποίησαν τόσο το θύμα όσο και τον δράστη.

Ο δολοφόνος μοίρασε σε σακούλες τα μέλη του 26χρονου και τις πέταξε σε κάδους ανακύκλωσης, πιθανότατα εν γνώσει του ότι το απορριμματοφόρο θα τους μετέφερε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, όπου περίμενε να επικεντρωθούν οι έρευνες. Το λάθος του με τις αποδείξεις, όμως, αποδείχθηκε καίριο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το θρίλερ είχε ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου, όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης βρήκαν το κεφάλι του θύματος, που ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι ήταν Ασιάτης και είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες. Οι μπλε κάδοι ερευνήθηκαν εξονυχιστικά και τις επόμενες ημέρες βρέθηκαν και άλλες σακούλες με ένα άκρο και τα σπλάχνα του θύματος. Τα υπόλοιπα μέλη ίσως πετάχθηκαν σε κοινούς κάδους απορριμμάτων που αδειάστηκαν στην χωματερή.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Έρχεται «καυτό» τριήμερο - Πού θα δούμε σήμερα 40άρια

Πιέζει το κίνημα της πετσέτας, συνεχείς οι έλεγχοι της κυβέρνησης - «Ελεύθερη» από ξαπλώστρες η μικρή Σάντα Μαρία στην Πάρο

Χώρισαν και πηγαίνουν... μαζί διακοπές ο πρωθυπουργός Τριντό με τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης