Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο 57χρονοςπου συνελήφθη στο Καλέντζι Τζουμέρκωνκαι κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική περιοχή.
Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιουλίου, ο κατηγορούμενος βρισκόταν με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από το Καλέντζι και παρακολουθούσε την εξέλιξη πυρκαγιάς δίπλα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει.
Οί κάτοικοι της περιοχής τον είδαν και ενημέρωσαν τις Αρχές. Λίγο αργότερα συνελήφθη από τους άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events