Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 4χρονου αγοριού στη Φθιώτιδα που κόντεψε να πνιγεί ενώ έτρωγε σουβλάκι.
Σύμφωνα με το lamiareport, όλα έγιναν ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του, στο 1ο Θερινό Φεστιβάλ της Ιεράς Μητροπόλης Φθιώτιδος στο κατασκηνωτικό κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο χωριό Καινούργιο. Την ώρα που το παιδί έτρωγε σουβλάκι, του στάθηκε ένα κομμάτι στο λαιμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα.
Αμέσως έτρεξαν να βοηθήσουν διασώστες και γιατροί που βρίσκονταν στο κατασκηνωτικό κέντρο, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Καμένων Βούρλων, που πήραν το παιδάκι και σε ελάχιστο χρόνο, συνοδεία μηχανής και με χρήση σειρήνων, το μετέφεραν με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου του αφαίρεσαν την τροφή και το παιδί κατάφερε να επανέλθει.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.