Στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων, εκ των οποίων ο ένας 15 ετών, για ομοφοβική επίθεση σε 26χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30.7.2023) προχώρησε η αστυνομία.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι, πολωνικής και αλβανικής υπηκοότητας, ένας 15χρονος ελληνικής υπηκοότητας και ένας ακόμη Πολωνός 18 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη και στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.
Του επιτέθηκαν με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του
Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Πατησίων, όπου οι τέσσερις νεαροί επιτέθηκαν σε 26χρονο με κίνητρο τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, τον εξύβρισαν και τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Ο παθών ειδοποίησε την Άμεση Δράση και οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Φερών.
Στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης που οδηγήθηκαν αναγνωρίστηκαν από το θύμα και παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.