Στρώνουμε παραδοσιακό τραπέζι για τον Δεκαπενταύγουστο

Στρώνουμε παραδοσιακό τραπέζι για τον Δεκαπενταύγουστο

Γιορτάζουμε το «Πάσχα του καλοκαιριού» με τις πιο γευστικές συνταγές και τα καλύτερα τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα

kritikos1

Sponsored Content

Τον Αύγουστο, η Ελλάδα γιορτάζει απ΄ άκρη σ΄ άκρη, με πανηγύρια, όμορφα έθιμα, γλέντια, χορό και καλό φαγητό. Ο μήνας της Παναγίας φτάνει στην αποκορύφωσή του τον Δεκαπενταύγουστο, που μάς βρίσκει συνήθως στο νησί ή το χωριό μας, με συγγενείς και φίλους, να χαιρόμαστε παρέα και να τσουγκρίζουμε σε ένα «καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».
banner_1360X764_4
Κλείσιμο
Η χώρα τιμά με κάθε τρόπο «το Πάσχα του καλοκαιριού» και στρώνει πλούσιο τραπέζι με τη φροντίδα των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Το κρέας πρωταγωνιστεί με ένα πλήθος συνταγών. Στην Κρήτη το μαγειρεύουν κοκκινιστό με πιλάφι, στην Εύβοια το φτιάχνουν στιφάδο, στην Κέρκυρα συνηθίζουν την παστιτσάδα και στις Κυκλάδες το ρόστο με χοντρά μακαρόνια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του γευστικές συνήθειες και θυμάται τις παραδόσεις του με μοναδικό τρόπο. Δεν λείπουν βέβαια οι μεζέδες και οι πίτες, οι δροσερές σαλάτες, τα ποτά και τα γλυκά.
banner_1360X764_1
Εμείς, όπου και αν βρεθούμε, προετοιμάζουμε το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου με τις καλύτερες συνταγές από όλη την Ελλάδα, που θα βρούμε στο www.kritikos-sm.gr.
banneri_1360X764

Φτιάχνουμε αρνί στο φούρνο Κασιώτικο, ρόστο Νάξου, αρνάκι στη λαδόκολλα, μοσχαράκι στιφάδο, χοιρινό στη γάστρα, μελιτζανοσαλάτα μοναστηριακή, λεμονόπιτα, σαραγλί Θεσσαλονίκης και δεκάδες ακόμη νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές πρώτες ύλες από τα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Εκλεκτό κρέας, αλλαντικά και τυριά, όσπρια και ζυμαρικά, φρέσκα λαχανικά, αλοιφές, που ανοίγουν την όρεξη, υπέροχα κρασιά και ότι άλλο θα χρειαστούμε για τη μεγάλη γιορτή βρίσκεται εδώ.
banner_1360X764_2

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιλέγει τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς, και φροντίζει ώστε το τραπέζι μας να είναι γεμάτο με αυθεντικά, παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, στις καλύτερες τιμές. Ξεχωριστές γεύσεις, όπως κρασοτύρι από την Κω, γραβιέρα Κρήτης, πλιγούρι Θράκης, ελαιόλαδο Σητείας, φακές Κοζάνης, γίγαντες Καστοριάς, Σκοπελίτικη πίτα με κατσικίσιο τυρί, κίτρινο ρύζι από τους ορυζώνες του Αξιού, χειροποίητες χυλοπίτες Μετσόβου, και πολλά ακόμη μεταφέρουν αυθεντικές μνήμες Ελλάδας, και περιμένουν να τις δοκιμάσουμε.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ εύχεται Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλες και όλους και φροντίζει να στρώσουμε το ωραιότερο τραπέζι!
banner_1360X764_5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης