Αξιωματικός Πυροσβεστικής για τους αδικοχαμένους πιλότους: «Θα συνεχίσουμε να τους θυμόμαστε»

Αξιωματικός Πυροσβεστικής για τους αδικοχαμένους πιλότους: «Θα συνεχίσουμε να τους θυμόμαστε»

«Ηταν κάτι τραγικό. Μας συγκλόνισε όλους. Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε το καθήκον μας που πρέπει και επιβάλλεται», είπε στις δηλώσεις του

Syntrimia
Για τον άδικο χαμό των δύο ηρωικών πιλότων του καναντέρ που κατέπεσε στην Κάρυστο, μίλησε στην ΕΡΤ ο Κώστας Τσίγκας, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικής.

«Ηταν κάτι τραγικό. Μας συγκλόνισε όλους. Θα συνεχίσουμε και να τους θυμόμαστε και να εκτελούμε το καθήκον μας που πρέπει και επιβάλλεται», δήλωσε στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Μιλώντας για τις δασικές πυρκαγιές που δεν λένε να σβήσουν για δεύτερη εβδομάδα ο κ. Τσίγκας, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους των δύο πιλότων που έχασαν την ζωή τους στην προσπάθεια να κατασβέσουν μια φωτιά, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της κατάστασης όσον αφορά την εμφάνιση πυρκαγιάς, όπως εκδηλώνεται σήμερα Τετάρτη, τη πιο θερμή ημέρα του καλοκαιριού.

Πολλές περιοχές στο «κόκκινο»
«Για μία ακόμη μέρα αυτή την εβδομάδα βλέπουμε ότι η κατάσταση συναγερμού και ο πολύ υψηλός δείκτης πυρκαγιάς αποτυπώνεται στον χάρτη σε όλη τη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι και στην Κόρινθο και στην Αττική και στην Εύβοια και ένα κομμάτι της Στερεάς Ελλάδας, Φωκίδα και Φθιώτιδα, μαζί με τη Θεσσαλία και ένα κομμάτι της Κεντρικής Μακεδονίας παραμένει σε υψηλό κίνδυνο και λόγω των θερμοκρασιών αλλά λόγω και του ανέμου» δήλωσε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής.


Ειδήσες σήμερα:

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά

Στις Σέρρες το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ - Ο μεγάλος τυχερός σάρωσε και στα 5αρια

Το κοινοβούλιο της Γκάνας εγκρίνει την κατάργηση της θανατικής ποινής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης