Καθοριστική αποδείχθηκε η επέμβαση δύο αστυνομικών που δεν δίστασαν να βουτήξουν στον Θερμαϊκό για να σώσουν έναν 57χρονο ο οποίος είχε πέσει στο νερό το πρωί της Κυριακής για να αυτοκτονήσει.
Όπως φαίνεται στο βίντεο από το thestival.gr οι δύο αστυνομικοί, ο ένας από την τροχαία και ο άλλος από την Ομάδα ΔΙΑΣ, κατάφεραν τελικά να βγάλουν στην παραλία τον 57χρονο παρά το γεγονός ότι αυτός αντιστεκόταν.
Δείτε το βίντεο
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς όταν περαστικοί είδαν τον 57χρονο να πέφτει στη θάλασσα.
Οι αστυνομικοί έπεσαν στο νερό όταν είδαν ότι ο άνδρας έχει κουραστεί μέσα στη θάλασσα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Ο διασωθείς παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία