Στα σοκάκια των Λευκών της Πάρου,όταν τα… φώτα σβήνουν και το κέφι ανάβει! Ιδιοκτήτες, υπάλληλοι, θαμώνες γίνονται όλοι μία παρέα και ξεφαντώνουν.
Σε γνωστό εστιατόριο του ορεινού χωριού του κυκλαδίτικου μησιού, οι πελάτες, μαζί με προσωπικό και τα «αφεντικά» διασκέδασαν χορεύοντας. Ξεκίνησαν με τον Ικαριώτικο και ολοκλήρωσαν με το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.
Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν ο νεαρός σερβιτόροςτου εστιατορίου, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους