Στη σύλληψη ενός 32χρονου ο οποίος παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, προχώρησε η Αστυνομία στη Σάμο.
Ο 32χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου φέρεται ως ο υπαίτιος για την φωτιά στην περιοχή Αγία Αικατερίνη στο φουρνιώτικο ρέμα στο Καρλόβασι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ανέλαβε να καθαρίσει αγροτεμάχιο στη συγκεκριμένη περιοχή με τρακτέρ, ωστόσο αυτό χτύπησε σε πέτρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σπινθήρας ο οποίος προκάλεσε τη φωτιά που πρόλαβε να κάψει τρία στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.