Στη σύλληψη ενός 32χρονου ο οποίος παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια, προχώρησε η Αστυνομία στη Σάμο.
Ο 32χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου φέρεται ως ο υπαίτιος για την φωτιά στην περιοχή Αγία Αικατερίνη στο φουρνιώτικο ρέμα στο Καρλόβασι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ανέλαβε να καθαρίσει αγροτεμάχιο στη συγκεκριμένη περιοχή με τρακτέρ, ωστόσο αυτό χτύπησε σε πέτρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σπινθήρας ο οποίος προκάλεσε τη φωτιά που πρόλαβε να κάψει τρία στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.