Για το αδίκημα της «ευρωαπάτης» καλεί σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική ευρωπαϊκή εισαγγελία περισσότερα από 25 μη πολιτικά πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχουν σχέση με την σύμβαση «717» που αφορά στη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση στους σιδηροδρόμους. Πρόκειται για σύμβαση η οποία δεν έχει υλοποιηθεί και ερευνάται από την ελληνική ευρωπαϊκή εισαγγελία πριν συμβεί το δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.
Σε ό,τι αφορά τώρα στην κλήτευση των μη πολιτικών προσώπων για ανομωτί εξηγήσεις από την ελληνική ευρωπαϊκή εισαγγελέα, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτά φέρονται να έχουν σχέση με την επίμαχη σύμβαση και κυρίως με το σκέλος της εκείνο που αφορά στη μη υλοποίησή της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για περισσότερα από 25 άτομα, ανάμεσά τους και μέλη Διαχειριστικής Αρχής του υπουργείου Μεταφορών.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα κλήθηκαν καθώς διαφαίνεται ότι με πράξεις και παραλείψεις μπορεί και να έχουν ζημιώσει με εκατομμύρια ευρώ το ελληνικό δημόσιο και το ταμείο της ΕΕ. Πάντως όλα τα πρόσωπα που καλούνται για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου έχουν δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις εξηγήσεις τους.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους