Σε αργία τέθηκε από εταιρεία του δήμου Ρόδου 40χρονος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω του διαδικτύου. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου προχώρησε στην άσκηση διώξεως εις βάρος του και την παραπομπή του σε δίκη τον Απρίλιο του 2024.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dimokratiki, στις 14 Νοεμβρίου 2022 μια 48χρονη και η 14χρονη κόρη της κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ότι ο 40χρονος μέσω Instagram και συγκεκριμένου προφίλ που διατηρεί και διαχειρίζεται, αποστέλλει γραπτά υβριστικά μηνύματα καθώς και φωτογραφίες του από τον λογαριασμό του στην ανήλικη.
Οι Αρχές κατάφεραν να συσχετίσουν τα στοιχεία του λογαριασμού και των προσωπικών φωτογραφιών που είχαν αναρτηθεί και έτσι προέκυψαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.