Σύμφωνα με το υλικό που έχει αναρτήσει στην σελίδα της στο Facebook η Τζώρα Στάμη, μέλος της φιλοζωικής ένωσης Κέρκυρας το άλογο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, κουβαλούσε στην καρότσα του πελάτες, καθώς μαζί με τον αμαξά εκτελούσαν δρομολόγια σε τουριστικά σημεία του νησιού.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Κέρκυρα 6/7/2023 και ώρα 14.15. Κέρκυρα ώρα μηδέν... Το άλογο κουβάλαγε πελάτες και σωριάστηκε στο κέντρο της πόλης. Η θερμοκρασία είναι στα κόκκινα όμως όλα στο βωμό του κέρδους, άλλωστε τι αξία έχει η ζωή ενός αλόγου μπροστά στα ευρώ;;;; Όταν φωνάζαμε μέχρι σήμερα μας λέγατε ότι είμαστε υπερβολικοί... Θαυμάστε λοιπόν τον πολιτισμό και την ευαισθησία μας. Το άλογο έφυγε πια».
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.