Το δρόμο για τις φυλακές πήρε 55χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι επί πέντε χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη των οικογενειακών του φίλων. Σήμερα απολογήθηκε στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 10 χρόνια και να ενηλικιωθεί η παθούσα για να αποκαλύψει όσα βίωνε. Κατά πληροφορίες, είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο με τη βοήθεια του οποίου «ανοίχτηκε» και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του 55χρονου κατηγορούμενου.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα 2005-2010, όταν η ίδια πήγαινε στο δημοτικό. Ο κατηγορούμενος υπήρξε οικογενειακός φίλος των γονιών της και φιλοξενείτο συχνά στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διώκεται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Απολογούμενος αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, χωρίς όμως να πείσει εισαγγελέα και ανακρίτρια.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.