Συνεκπαίδευση Μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας με αμερικανικό KC-135 και ΝΑΤΟϊκό Ε-3A AWACS
Δείτε βίντεο - Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε ημερήσιος και νυχτερινός εναέριος ανεφοδιασμός, ενώ εκτελέστηκε αποστολή προστασίας και προσβολής Εναέριου Μέσου Υψηλής Αξίας
Συνεκπαίδευσημαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) με αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού KC-135 της U.S. Air Force (USAF) και αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης Ε-3A Airborne Warning and Control System (AWACS) του ΝΑΤΟ έγινε την Τρίτη 27 Ιουνίου, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ για τις διεθνείς συνεργασίες.
Κατά τη διάρκεια της συνεκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε ημερήσιος και νυχτερινός εναέριος ανεφοδιασμός, όπου η ΠΑ συμμετείχε με 48 εξόδους αεροσκαφών F-16 και η USAF με 2 εξόδους αεροσκάφους KC-135 της 134 Air Refueling Wing.
Επίσης εκτελέστηκε αποστολή προστασίας και προσβολής Εναέριου Μέσου Υψηλής Αξίας [High Value Airborn Asset (HVAA)] με τη συμμετοχή 16 μαχητικών αεροσκαφών F-16, 4 Rafale και 2 Μ2000-5 της ΠΑ, καθώς και του KC-135 της USAF και του Ε-3Α AWACS.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.