Ελεύθερη αφέθηκε η 37χρονη που συνελήφθη επειδή άφησε τηνενός έτους κόρη της, μόνη στο σπίτι τους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης.
Η γυναίκα που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να αναβάλλεται - μετά από αίτημά της - για την ερχόμενη Παρασκευή και το δικαστήριο να αίρει την κράτησή της.
Υπενθυμίζεται ότι την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησαν στις 11 το πρωί γείτονες οι οποίοι άκουσαν το βρέφος που έκλαιγε και ανησύχησαν.
Επί τόπου μετέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα αλβανικής υπηκοότητας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, διότι, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφήσει το ανήλικο παιδί της, ενός έτους περίπου, στο σπίτι, μόνο του, για πάνω από μία ώρα.
Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την άφιξή τους οι αστυνομικοί περίμεναν περίπου 20 λεπτά τη μητέρα να εμφανιστεί στο διαμέρισμα.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας