Σεξουαλική κακοποίηση στου Ψυρρή: Στη φυλακή ο 50χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό του 13χρονου

Σεξουαλική κακοποίηση στου Ψυρρή: Στη φυλακή ο 50χρονος επιχειρηματίας για τον βιασμό του 13χρονου

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι χορηγούσε ναρκωτικά στον ανήλικο για να κάμψει τις αντιστάσεις του και τον κινηματογραφούσε για να τον εκβιάζει – Κρίθηκε προφυλακιστέος

sexual_abuse_boy
Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 50χρονος επιχειρηματίας ο οποίος απολογήθηκε για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση ενός ανήλικου αγοριού στου Ψυρρή. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας το θύμα ήταν μόλις 13 ετών και κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον 50χρονο από τον Μάρτιο του 2020.

Ο κατηγορούμενος προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις του ανήλικου, του χορηγούσε, σύμφωνα με την καταγγελία ναρκωτικές ουσίες, ενώ κινηματογραφούσε τις αρρωστημένες πράξεις του προκειμένου να τον εκβιάζει. Είχε καταφέρει να πλησιάσει το παιδί μέσω συγγενικού του προσώπου που είχε σχέσεις με τη μητέρα του, ενώ φέρεται να «πολιορκούσε» και τον επίσης ανήλικο αδελφό του θύματος εκβιάζοντάς τον επίσης να μη μιλήσει.

Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη έπειτα από καταγγελία της οικογένειας του θύματος και στην κατοχή του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ναρκωτικές ουσίες και ένα αεροβόλο όπλο με τέσσερα φυσίγγια.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη - Δείτε όλα τα ονόματα

Εκλογές 2023: Έληξε το θρίλερ σε Α' Αθήνας, Β' Πειραιά, ανατροπή στην Δυτική Αττική - Ποιοι μένουν εκτός Βουλής και ποιοι μπαίνουν

Χαλκιδική: Η λαβή Χάιμλιχ της 16χρονης έσωσε το παιδί που πνιγόταν από αγγούρι - «Όλοι μπορούν να το κάνουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης