Λακωνία: Σπείρα Ρομά έκλεψε εργάτες σε φωτοβολταϊκό πάρκο - Δείτε βίντεο

Λακωνία: Σπείρα Ρομά έκλεψε εργάτες σε φωτοβολταϊκό πάρκο - Δείτε βίντεο

Μόλις στα 40 μέτρα από τους εργάτες κινήθηκαν με τέτοιο τρόπο που δεν έγιναν αντιληπτοί - Πήραν και τις τσάντες με τα προσωπικά τους αντικείμενα

speira
Επίδειξη θράσους έκαναν δύο νεαροί Ρομά, μέλη σπείρας που έχουν ρημάξει τη Λακωνία, ληστεύοντας εργάτες που εργάζονταν σε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της 16ης Ιουνίου στο Ξηροκάμπι Λακωνίας εκτυλίχθηκε ληστεία σε μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο, εντός του οποίου δούλευαν δυο εργάτες.

Οι εργαζόμενοι εντός του πάρκου είχαν αφήσει ανοιχτή τη πίσω πόρτα του βαν για να διευκολύνονται στη μεταφορά των εργαλείων τους όταν ο ένας εκ των δυο Ρομά, πέρασε την περίφραξη και κινούμενος προσεχτικά και πλησίασε το όχημα τους.

Ο συνεργός του, τον περίμενε στο αυτοκίνητο για να διασφαλίσει την άμεση αποχώρηση τους από το φωτοβολταϊκό πάρκο, μαζί φυσικά με τα σακίδια που εντόπισε ο δράστης μέσα στο βαν.

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο:

Σπείρα Ρομά σε φωτοβολταϊκό πάρκο


Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα από το φωτοβολταϊκό πάρκο, αρχικά ο δράστης χρησιμοποιεί τα πάνελ του πάρκου ως κάλυψη για να μην γίνει αντιληπτός απο τους εργάτες, οι οποίοι δούλευαν σε απόσταση 40 μέτρων.

Στη συνέχεια για κάλυψη, στέκεται στη πλαϊνή πόρτα του βαν και μόλις αντιλαμβάνεται ότι οι εργάτες έχουν στρέψει αλλού το βλέμμα τους, πηδάει μέσα στη καρότσα και αρπάζει ότι βρει μπροστά του, μαζί φυσικά με τα σακίδια τους, τα οποία περιείχαν χρήματα, ταυτότητες κι άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του φωτοβολταϊκού πάρκου, η κατάσταση στη περιοχή έχει ξεφύγει καθώς η συγκεκριμένη σπείρα έχει ρημάξει τις τελευταίες μέρες από καταστήματα μέχρι σπίτια.


Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανός έβαλε στη σειρά τους 3 γιους του και τους εκτέλεσε - Καρέ καρέ η σύλληψη

Από το 2018 γνώριζαν για «ακραίους κινδύνους» στο υποβρύχιο που χάθηκε - Η μήνυση-φωτιά για την OceanGate

«Με απειλεί, με δέρνει και λέει στο παιδί μας πως θα με σκοτώσει», καταγγέλλει 40χρονη από την Πάτρα τον πρώην σύζυγό της  


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης