Πήλιο: Διέρρηξε δυο εξοχικά και ξήλωσε φωτοβολταϊκό

Πήλιο: Διέρρηξε δυο εξοχικά και ξήλωσε φωτοβολταϊκό

Ο δράστης άρπαξε το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου από το εσωτερικό του εξοχικού μία γεννήτρια, τις μπαταρίες και το inverter του φωτοβολταϊκού συστήματος

Αργείς με το φωτοβολταϊκό; Θα πληρώσεις!
Το φωτοβολταϊκό σύστημα μιας εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας ενός 42χρονου στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας έβαλε στο μάτι ένας 58χρονος Έλληνας που διέρρηξε την κεντρική είσοδο, ενώ προσπάθησε να διαρρήξει και άλλο ένα εξοχικό, προφανώς με τον ίδιο σκοπό, χωρίς να τα καταφέρει.

Ο δράστης άρπαξε το βράδυ του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου από το εσωτερικό του εξοχικού μία γεννήτρια, τις μπαταρίες και το inverter του φωτοβολταϊκού συστήματος. Στη συνέχεια, πήγε σε άλλη εξοχική κατοικία ενός 57χρονου σε κοντινή περιοχή όπου τον περίμενε άγνωστος συνεργός του και αποπειράθηκε να την διαρρήξει, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά οι δύο περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Νοτίου Πηλίου και βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία, εκτός από την γεννήτρια. Σε βάρος του 58χρονου και του άγνωστου συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Άρπαζε τσάντες και σακίδια από περαστικούς

Δύο περιπτώσεις κλοπών που έγιναν μεταξύ 5 και 7 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε αρπάξει από περαστικούς ένα σακίδιο πλάτης και δύο γυναικείες τσάντες που περιείχαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, αλλά ο 38χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης