Παύλος Γλύξμπουργκ: Έστησαν απάτη και πωλούσαν... κάρτα μέλους βασιλικής οικογένειας που κόστιζε μέχρι και 1.200 ευρώ

Παύλος Γλύξμπουργκ: Έστησαν απάτη και πωλούσαν... κάρτα μέλους βασιλικής οικογένειας που κόστιζε μέχρι και 1.200 ευρώ

Μέσω Facebook λειτουργούσε η απάτη με την... κακή μετάφραση - Ποια είναι τα οφέλη που θα είχαν οι κάτοχοι της υποτιθέμενης κάρτας

pavlos_marichantal
Προνόμια και οικονομικά μηνιαία οφέλη ακόμα και της τάξεως των 500ευρώ, υπόσχονται επιτήδειοι στο όνομα του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου μέσω ενός ψεύτικου προφίλ στο Facebook που έχουν δημιουργήσει στο όνομα του από τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο Ανδρέας Μέγκος συγγραφέας και φίλος της οικογένειας, οι διαχειριστές της παραπλανητικής σελίδας «Hrh Crown Prince Pavlos» έχουν ξεκινήσει και στέλνουν προσωπικά μηνύματα σε όσους αναζητούν το προφίλ του Παύλου στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μήνυμα, το οποίο είναι γραμμένο σε αρκετές γλώσσες ανάλογα με το που ζει εκείνος που κάνει το friend request και πάντα με κακή μετάφραση, εμφανίζεται ένας από τους διαχειριστές της σελίδας με το δήθεν όνομα Elizabeth Gamero, η οποία αφού πρώτα σε καλωσορίσει στην σελίδα της τέως βασιλικής οικογένεια στην συνέχεια αναφέρει:

«Καλώς ήρθατε στη βασιλική οικογένεια, έλαβα το email σας και θα ήθελα να συνεργαστείτε μαζί μου καθώς ξεκινώ την διαδικασία για την έκδοση μιας βασιλικής οικογενειακής κάρτας για νόμιμο σκοπό την ασφάλεια του διαδόχου μας Παύλου της Ελλάδας και της Δανίας καθώς και ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας και ζητάω της συνδρομή σας.

Κλείσιμο
Αυτή η κάρτα μέλους της βασιλικής οικογένειας θα έχει διάρκεια για 8χρόνια ενώ θα μπορείτε να κάνετε αίτηση και για μόνιμη κάρτα από την στιγμή που το επιθυμείτε. Η κάρτα μέλους της βασιλικής οικογένειας για 8χρόνια θα σας κοστίσει 600 ευρώ και θα την λάβετε μέσα σε 48ώρες. Στην περίπτωση που θέλετε να γίνεται μόνιμο μέλος τότε αυτό θα σας κοστίσει 1200 ευρώ.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας όπως επίθετο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, πόλη και χώρα προέλευσης, υπηκοότητα, επάγγελμα».

1
2
3


Στην συνέχεια του μηνύματος οι απατεώνες απαριθμούν ένας προς ένα τα οφέλη που θα έχουν οι κάτοχοι της κάρτας:

«Τα οφέλη ως κάτοχοι της κάρτας μέλους της βασιλικής οικογένειας θα είναι τα εξής:

Θα λαμβάνετε κάθε μήνα το ποσό των 500 ευρώ από τη βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και της Δανίας, ενώ χρόνο με το χρόνο το πόσο θα αυξάνεται.

Θα σας χορηγηθεί δωρεάν Visa για 5 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Δανίας.

Μπορείτε να συναντήσετε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και τον βασιλικό διάδοχο, όποτε θέλετε χωρίς περιορισμούς.

Θα μπορείτε επίσης να ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια από τη βασιλική οικογένεια εάν έχετε προβλήματα και θα μπορείτε να προσκαλέσετε τα μέλη της σε κάποια γιορτή ή συνάντηση».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο αριθμός των μηνυμάτων που έχουν αποσταλεί από το ψεύτικο προφίλ, όπως και ο αριθμός των ατόμων που έχουν πειστεί από τους απατεώνες.


Ειδήσεις σήμερα:

Σενάριο τρόμου για το χαμένο βαθυσκάφος στον Τιτανικό - «Μπορεί να έχει γίνει κομμάτια» λέει επιστήμονας

Οι ύποπτες κινήσεις που «καίνε» τον Μπανγκλαντεσιανό για τον φόνο της Αναστάζια - Σήμερα στον ανακριτή

Ποιες έδρες αλλάζουν χέρια σε νέα Βουλή με 7 κόμματα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης