Κως: «Συνεργάζομαι με την ΕΛΑΣ, όλοι την ψάχνουν» λέει ο σύντροφος της 27χρονης - Θρίλερ με την εξαφάνισή της

Κως: «Συνεργάζομαι με την ΕΛΑΣ, όλοι την ψάχνουν» λέει ο σύντροφος της 27χρονης - Θρίλερ με την εξαφάνισή της

Η Αστυνομία κάλεσε τον Πολωνό που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση - «Έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της

27xroni_kos_arthro
Ένα θρίλερ με την εξαφάνιση μιας 27χρονης στην Κω βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στην Κω για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία που εργαζόταν στο νησί. Η Αστυνομία έχει συλλάβει άνδρα 32 ετών από το Μπανγκλαντές. Φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη νεαρή πριν την εξαφάνισή της, ενώ ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία.

Για την πορεία των ερευνών μίλησε στην ΕΡΤ ο σύντροφος της 27χρονης. «Συνεργάζομαι συνέχεια με την Αστυνομία. Τα σκυλιά, όλοι προσπαθούν να την βρουν» δήλωσε. Όπως φέρεται να έχει υποστηρίξει από την αρχή της υπόθεσης, η κοπέλα επικοινώνησε μαζί του λέγοντάς του πως επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Στη συνέχεια, είπε πως έλαβε μήνυμα στο κινητό του που του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, όμως όταν έφτασε δεν την βρήκε κι έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Δείτε βίντεο για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω και τις δηλώσεις του συντρόφου της:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctebj7obxlwx)

«Έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της 27χρονης

Στο μεταξύ, μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την κοπέλα, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν.

Για νέα κατάθεση ο σύντροφος της Αναστάζια

Η Αστυνομία μάλιστα, κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να καταγράψουν χρονολογικά όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, οπότε και υπάρχουν τα τελευταία καταγεγραμμένα ίχνη της 27χρονης.

Στις 20:00, η κοπέλα εντοπίστηκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Στις 20:30 στο μίνι μάρκετ έφτασε και η παρέα των πέντε ανδρών.

Στις 21:00 η 27χρονη αποχώρησε από το μίνι μάρκετ και επιβιβάστηκε σε μηχανάκι που οδηγούσε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Τις επόμενες ώρες, τα ίχνη της εξαφανίζονται. Το τελευταίο στίγμα του κινητού της εντοπίστηκε στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, στην περιοχή Τιγκάκι.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο στην Πύλο: Αποκαλυπτική κατάθεση επιζώντα - «Έδωσα 4.000 δολάρια για να πάω στην Ιταλία»

Αντριου Λιβέρης: Ποιος είναι ο Έλληνας κροίσος, σύμβουλος Αμερικανών προέδρων

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Όλο το χρονικό - Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης