Κύκλωμα εκβιαστών: «Μπήκαν στο μαγαζί και μου έριξαν τέσσερις μπουνιές» - H μαρτυρία θύματος των εκβιαστών

Κύκλωμα εκβιαστών: «Μπήκαν στο μαγαζί και μου έριξαν τέσσερις μπουνιές» - H μαρτυρία θύματος των εκβιαστών

Έμπορος αυτοκινήτων από το Περιστέρι μιλά στo protothema.gr για τη στιγμή του ξυλοδαρμού από τους μπράβους - Δεχόταν απειλές από άγνωστο άνδρα

kyklwma-mak
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του κυκλώματος εκβιαστών που εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συλλαμβάνοντας  επτά άτομα, ανάμεσά τους και τον 36χρονο «εγκέφαλο» της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι bodybuilders μπράβοι με το Cayenne και τα scooter Beverly είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη νύχτα των Νοτίων Προαστίων καθώς πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά και χαρτοπαικτικές λέσχες ενώ αναλάμβαναν να ξυλοκοπούν επιχειρηματίες για λογαριασμό τρίτων.

kikloma-
kikloma0


Ένα από τα θύματά τους «σπάει» τη σιωπή του και περιγράφει στο protothema.gr τα λεπτά του τρόμου που έζησε όταν είδε τον 36χρονο αρχηγό του κυκλώματος μαζί με τέσσερις σωματώδεις άνδρες να εισβάλουν στην έκθεση αυτοκινήτων του στο Περιστέρι και να τον γρονθοκοπούν.

«Μπήκαν στο μαγαζί μου τέσσερα άτομα, μου έριξαν 4-5 μπουνιές και έφυγαν. Ούτε μου είπαν κάτι, ούτε καν πρόλαβα να τους δω. Μπήκαν, μου είπαν "καλησπέρα" και μετά μπουνιές. Δεν μου είπαν ούτε για ποιον έχουν έρθει ούτε τους ήξερα» λέει το θύμα των εκιβαστών.

«Οι άνθρωποι που ήρθαν σε εμένα δεν έμοιαζαν για φουσκωτοί. Ήταν γύρω στα 25-30 ετών όλοι τους και απλά ο ένας φαινόταν πως ήξερε καλύτερο "ξύλο"» προσθέτει το το θύμα των εκβιαστών για την επίθεση που δέχθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

kikloma1
kiklomaa


Το κύκλωμα φέρεται να τον είχε βάλει στο στόχαστρο κατά παραγγελία και καθ' υπόδειξη ενός ζευγαριού αστυνομικών στους οποίους χρωστούσε 15.000 ευρώ από μια προκαταβολή για την αγορά αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Όπως λέει ο έμπορος αυτοκινήτων, δεν αναγνώρισε, μεν, τα πρόσωπα που τον ξυλοκόπησαν αλλά το προηγούμενο διάστημα δεχόταν καθημερινά απειλές από έναν άγνωστο.

«Εκείνο το διάστημα υπήρχαν πολλοί που χρωστούσα αλλά δεν θυμάμαι ανάμεσά τους να ήταν και αστυνομικοί. Υπήρχε μια οφειλή περίπου 15.000 για ένα αμάξι αλλά δεν θυμάμαι περισσότερα. Πάντως, τότε δεχόμουν απειλές καθημερινά απο συγκεκριμένο άτομο. Ήταν ένας που με έπαιρνε τηλέφωνο και με απειλούσε συνέχεια για ένα χρέος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας.

Ειδήσεις σήμερα:

25 χρόνια έψαχνε ο Κώστας Θωκταρίδης το υποβρύχιο «Triumph» - Η ιστορία του

Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος - Αυτή τη φορά τον έπιασαν για ναρκωτικά

Πώς η Μεσσηνία έγινε γη πολυτελούς real estate - Δείτε 8 κατοικίες υψηλού design

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης