Λασίθι: «Θα φτάσω την υπόθεση μέχρι τέλους για να δικαιωθεί», λέει ο αδερφός του αστυνομικού που αυτοκτόνησε

Λασίθι: «Θα φτάσω την υπόθεση μέχρι τέλους για να δικαιωθεί», λέει ο αδερφός του αστυνομικού που αυτοκτόνησε

«Με ποια ψυχολογία να συνεχίσει όταν κάθε φορά τον υποτιμούσαν και τον υποβίβαζαν;» λέει στο protothema.gr ο αδερφός του 35χρονου αρχιφύλακα

1825657
Αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση του θανάτου του αδερφού του, του 35χρονου αρχιφύλακα που έκοψε μόνος το μήνα της ζωής του στο Λασίθι, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον αδελφό του 35χρονου αυτόχειρα, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr έχει διαταχθεί και διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία με αφορμή την καταγγελία για τις πρακτικές στην εκπαίδευση του Ιανουαρίου ενώ έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια το κινητό και ο υπολογιστής του αδελφού του προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες και όσα οδήγησαν τον 35χρονο αρχιφύλακα στο απονενοημένο διάβημα.

«Θα φτάσω την υπόθεση του θανάτου του αδερφού μου μέχρι τέλους. Χθες, στην κηδεία ήμουν σε έναν ναό όπου τον είχαν κατακλύσει δεκάδες συνάδελφοι του αδελφού μου από διάφορα μέρη της χώρας προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν, με αγκάλιαζαν για να με συλληπηθούν και είπα, θα το παλέψω μέχρι τέλους για αυτά τα παιδιά που υπηρετούν σε αυτές τις θέσεις και δέχονται «bullying». Έχω κληθεί κι εγώ ο ίδιος να πάω να δώσω κατάθεση για το θάνατο του αδελφού μου» είπε στο protothema.gr ο αδελφός του αυτόχειρα και πρόσθεσε:

«Ο αδελφός μου αδικήθηκε κατάφωρα και έμπλεξε με στημένη διαδικασία. Τον καταδίκασαν να πάει στην Κρήτη ενώ είχε εκπαιδευτεί με έναν συγκεκριμένο σκύλο, του τον πήραν και του έδωσαν άλλον καινούργιο και έπρεπε μέσα σε 20 μέρες να περάσει τις δύσκολες εξετάσεις. Δεν κατάφερε να πετύχει και διέταξαν τη μετάταξή του. Από την Κω, όπου γνώρισε τη γυναίκα του, τον έστειλαν στην Κρήτη. Είχε γονατίσει το παιδί, είχε ήδη 40 ημέρες εκεί μέσα και είχε καταλάβει ότι του την είχαν στημένη. Πήραν τον σκύλο του αδερφού μου και τον έδωσαν σε άλλον, ενώ στον αδερφό μου έδωσαν νέο σκύλο.

Κλείσιμο
Πώς ο αδερφός μου σε 20 ημέρες να φτάσει τον σκύλο σε χημεία και σε επίπεδο όπως είχε με τον προηγούμενο; Πώς να ολοκληρώσει σε καλή κατάταξη την εκπαίδευση; Παρόλα αυτά, το αποδέχθηκε και πήγε στο Λασίθι. Με ποια ψυχολογία να συνεχίσει όταν κάθε φορά τον υποτιμούσαν και τον υποβίβαζαν. Ζητούσε να του δείξει πράγματα και εκείνος αρνούνταν, κι ας ήταν ο εκπαιδευτής. Υστερα από δική μου πίεση, πήγε τον περασμένο Μάιο και κατέθεσε προσφυγή στην υπηρεσία με δικηγόρο για όσα είχαν συμβεί» κατέληξε ο αδελφός του 35χρονου.


Ειδήσεις σήμερα:

Τετράδης στον Δανίκα: Νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη

Το ραντεβού των billionaires: Ενας γάμος φέρνει το Καστελόριζο στο... κέντρο του κόσμου

Σκύλος στη θάλασσα - Τι επιτρέπεται βάσει νόμου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης