ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για κακοποίηση γάτας στη Θάσο: Δεν έχει σχέση ο δράστης με την Πολιτική Προστασία

ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για κακοποίηση γάτας στη Θάσο: Δεν έχει σχέση ο δράστης με την Πολιτική Προστασία

Βίντεο που κυκλοφόρησε προ ημερών στο διαδίκτυο, παρουσίαζε έναν άντρα με διακριτικά της Πολιτικής Προστασίας να κακοποιεί μια γάτα στη Θάσο

GATA_THASOS
Θέση για το βίντεο που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο και παρουσίαζε έναν άντρα με διακριτικά της Πολιτικής Προστασίας να κακοποιεί μια γάτα στη Θάσο, πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σε αυτήν, αναφέρει πως ο εικονιζόμενος δράστης δεν έχει καμία θεσμική ή λειτουργική σχέση/συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και καταδικάζει απερίφραστα κάθε παρόμοια συμπεριφορά που στρέφεται ενάντια σε οποιοδήποτε ζώο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct86qthfp4q9)


«Σχετικά με βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ημέρες σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εμφανίζει άτομο που φοράει μπλούζα με το διακριτικό σήμα της Πολιτικής Προστασίας να επιδίδεται σε κακοποιητική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά σε βάρος ζώου συντροφιάς, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ξεκαθαρίζει ότι το εικονιζόμενο άτομο δεν έχει κανενός είδους θεσμική ή λειτουργική σχέση/συνεργασία με την Πολιτική Προστασία» αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καταδικάζει απερίφραστα κάθε παρόμοια συμπεριφορά που στρέφεται ενάντια σε οποιοδήποτε ζώο, δεσποζόμενο ή αδέσποτο, ως αποκρουστική πράξη που αντιβαίνει στην ίδια την αποστολή της και στις θεμελιώδεις αξίες που καθημερινά υπερασπίζεται και που προσβάλλει εν γένει τον ανθρώπινο πολιτισμό» καταλήγει η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας.

Το περιστατικό κακοποίησης της γάτας, έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και στο οποίο φαινόταν ένας άνδρας που φοράει μπλούζα της Πολιτικής Προστασίας αρχικά να δελεάζει τη γάτα με έναν μεζέ ενώ βρίσκεται σε ταβέρνα στην Σκάλα, το λιμάνι του νησιού. Όταν, όμως, το ανυποψίαστο τετράποδο τον πλησιάζει, ο άνδρας βρίσκει την ευκαιρία και χτυπάει τη γάτα στο κεφάλι. Στο βίντεο ακούγονται, μάλιστα, και οι παριστάμενοι φίλοι του άνδρα που χτύπησε τη γάτα να γελάνε με την βάρβαρη πράξη του.


Ειδήσεις σήμερα:

Από στρεπτόκοκκο ο θάνατος του 8χρονου από τη Νάουσα

Ριφιφί σε κατάστημα με σπάνια νομίσματα στην Κηφισιά - Λεία πάνω από 1 εκατ. ευρώ

«Ένα από τα δύο οχήματα βγήκε στο αντίθετο ρεύμα» - Πώς έγινε το τροχαίο στην Κηφισιά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης