Νεαροί αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη και λιθοβόλησαν τον σύντροφό της στην παραλία Φρεαττύδας

Νεαροί αλλοδαποί προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη και λιθοβόλησαν τον σύντροφό της στην παραλία Φρεαττύδας

Τέσσερις Αιγύπτιοι ηλικίας από 17 έως 19 ετών οι δράστες - Ξυλοκόπησαν και έναν 15χρονο, ο οποίος πήγε να βοηθήσει

freatida_xr
Μνήμες από την τραγική υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού της τότε 17χρονης Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στην Πάρο, ξυπνά το περιστατικό της απόπειρας βιασμού ενός άλλου 17χρονου κοριτσιού που συνέβη χθες το μεσημέρι στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, μπροστά σε λουόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μια κοπέλα, ηλικίας 17 ετών κι ένας 22χρονος που είχαν πάει στη παραλία της Φρεαττύδας για να κολυμπήσουν στοχοποιήθηκαν από συμμορία τεσσάρων Αιγύπτιων ηλικίας από 17 έως 19 ετών, οι οποίοι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Ομόνοιας και του Πειραιά και είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια όπου εφορμούν τις τελευταίες μέρες κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, μετρητά και ότι άλλο αντικείμενο αξίας εντοπίσουν.

Οι τέσσερις Αιγύπτιοι επιτέθηκαν συντονισμένα στον 22χρονο και στην 17χρονη. Αρχικά λιθοβόλησαν τον πρώτο προκειμένου να τον τρομάξουν και ταυτόχρονα δυο εξ' αυτών εγκλώβισαν την 17χρονη κοπέλα. Την κράτησαν από τα χέρια και άρχισαν να την θωπεύουν με σκοπό να την βιάσουν. Για να κρατήσουν μάλιστα σε απόσταση τον 22χρονο φίλο της άρχισαν να τον απειλούν με πέτρες στα χέρια ότι «αν πλησιάσει θα του ανοίξουν το κεφάλι». Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema, «οι τέσσερις αλλοδαποί νεαροί είχαν χάσει την ψυχραιμία τους και τον έλεγχο των πράξεων τους, γίνονταν πραγματικά επικίνδυνοι».

Ένας 15χρονος που παρακολουθούσε το σκηνικό και έτρεξε να βοηθήσει, δέχτηκε κι αυτός επίθεση και μάλιστα μέλος της συμμορίας των Αιγύπτιων προσπάθησε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο όπως και επιχείρησε να αφαιρέσει και το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου κοριτσιού. Ο δε 15χρονος δέχτηκε μπουνιές και κλωτσιές. Προσπάθησαν μάλιστα να τον χαρακώσουν με ένα κομμένο κουτάκι αναψυκτικού κι ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στις γειτονιές του Πειραιά για τον εντοπισμό και σύλληψη των τεσσάρων Αιγύπτιων. Οι δυο εξ' αυτών εντοπίστηκαν κοντά στη παραλία της Φρεαττύδας . Αποκάλυψαν δε ότι ο τρίτος είχε πάει να κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Πειραιά και κοντά σε αυτό το σημείο συνέλαβαν και τον τέταρτο δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία και Ρωσία αλληλοκατηγορούνται για την «οικολογική γενοκτονία» στο φράγμα Νόβα Καχόφκα

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα: Ο στραγγαλισμός του Ταχτσή, η διπλή εκτέλεση στο Σούνιο, η Αγραφιώτου στο πάρκινγκ

Έτσι έπεσε στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ το κύκλωμα που ξέπλυνε 250 εκατ. ευρώ

----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης