Όπου φύγει- φύγει έτρεχαν οι περαστικοί που έτυχε να κινούνται κοντά σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή του Καρλοβασίου στην Σάμο, όταν είδαν να περιφέρεται αδέσποτος ένας αρκετά μεγάλος βόαςπου είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στην περιοχή!
Η παρουσία ενός τέτοιου μεγέθους ερπετού σε μια αστική περιοχή δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο κι έτσι όσοι το είδαν πανικοβλήθηκαν. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είχε την ψυχραιμία να φωτογραφίσει το ερπετό και να αναρτήσει την εικόνα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα samos24.gr, καλώντας τον ιδιοκτήτη του φιδιού να το μαζέψει.
Στη Σάμο υπάρχουν 11 είδη φιδιών και το μοναδικό με δηλητηριώδες δάγκωμα είναι από τη λεγόμενη Οθωμανική Οχιά. Αντίθετα, ο βόας είναι ένα μη δηλητηριώδες φίδι που συναντάται στην Αμερική, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία και σε μερικά νησιά του Ειρηνικού. Προφανώς, ο συγκεκριμένος διέφυγε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του που αναζητείται.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας μόλις ξεκίνησε με δύο ταινίες κεραυνοβόλου και ανέφικτου έρωτα, ενώ η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον
Η εκπαίδευση του σήμερα, θέτει τα θεμέλια για τη διαμόρφωση του «αύριο» κάθε κοινωνίας, είτε αυτό αφορά σε τοπικό, είτε σε εθνικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πιο ανεπτυγμένες και εύρωστες οικονομίες του πλανήτη, βλέπουν τα πανεπιστήμιά τους να φιγουράρουν στις υψηλότερες θέσεις στη σχετική λίστα της παγκόσμιας κατάταξης