Δηλητηρίασαν τον σκύλο φύλακα και άδειασαν αγρόκτημα

Δηλητηρίασαν τον σκύλο φύλακα και άδειασαν αγρόκτημα

Οι άγνωστοι εισβολείς φαίνεται ότι πήγαν προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουν το άτυχο τετράποδο, το οποίο πιθανότητα δηλητηριάστηκε με φόλα

skylos
Διπλό σοκ περίμενε έναν αγρότη που πήγε να επισκεφθεί το αγρόκτημα του έξω από την κωμόπολη Περδίκκα του δήμου Εορδαίας, το πρωί της Τετάρτης, καθώς διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί η περίφραξη και όταν αναζήτησε τον σκύλο που είχε ως φύλακα, τον βρήκε νεκρό.

Οι άγνωστοι εισβολείς φαίνεται ότι πήγαν προετοιμασμένοι για να εξουδετερώσουν το άτυχο τετράποδο, το οποίο πιθανότητα δηλητηριάστηκε με φόλα. Έτσι, εισέβαλαν ανεμπόδιστοι στοίχημα εσωτερικό του αγροκτήματος και άρπαξαν εργαλεία μεγάλης αξίας. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Ασφάλεια Εορδαίας, οι αστυνομικοί της οποίας διεξάγουν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για θανάτωση ζώου συντροφιάς και κλοπή.

Πιτσιρίκια έκλεψαν μηχανή
Μόλις 14 και 12 χρόνων οι δυο Ρομά που συνελήφθησαν μαζί με έναν 19χρονο από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι περιπολούσαν στις Σέρρες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν εντοπίστηκαν να έχουν κλέψει μία μοτοσικλέτα από την πυλωτή της πολυκατοικίας του ιδιοκτήτη της. Η μηχανή αποδόθηκε στον κάτοχό της και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών οδηγήθηκε μόνο ο 19χρονος, καθώς οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας. Ωστόσο, σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Εμπρηστές πετούν μολότοφ στη μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα επίπλων στον Άλιμο

Η εξομολόγηση της Νόνικας Γαληνέα για τον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Είχα πάθει ερωτικό αμόκ»

Θεσσαλονίκη: Τον καταδίωκε η Ασφάλεια και έπαιρνε τηλέφωνο την... αστυνομία για να τον βοηθήσει

----------------

Εκλογές 2023


Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης